Højholt Hudpleje - Silkeborg

Vi byder velkommen hos Højholt Hudpleje i skønne Silkeborg midtby.

Klinikken er beliggende på Nygade 7a, hvor du, trods beliggenheden på gågaden, finder parkering lige overfor klinikken, hvor man kan parkere to timer gratis i Mejerigården. Udover Mejerigården i Silkeborg centrum, kan vi henvise til Bindslevsplads, Bios Gård samt rådhuset, hvor du alle steder kan holde 2 timer gratis. Du skal blot tjekke ind ved ankomst og tjekke ud, inden 2 timer ved afgang. Disse parkeringspladser ligger alle i en gåafstand på 1-3 minutter fra klinikken.

Dermed er der ingen undskyldninger for ikke at forkæle dig selv, uagtet man kommer langvejs fra i bil.

Klinikken er Højholt Hudpleje`s anden klinik, efter den første åbnede på Trøjborg i Aarhus tilbage i august 2016. I Silkeborg er vi beriget med hele 140 m2 klinik og butik. Simone (indehaver) vil udføre klassiske kosmetiske behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, voks, massage, bryn og vipper. Ligeledes har de mange kvadratmeter muliggjort, at vi kan huse Annette, som vil fungere som selvstændig fodplejer. Annette er med sine mange års erfaring den oplagte til at tage sig af dine fødder, når de har behov for noget kærlighed.

Tanken bag Højholt Hudpleje har siden starten altid været den samme. Vi fokuserer på resultatorienteret hudpleje, som vi kun mener kan opnåes ved at benytte de bedste produkter, som der findes på markedet. Derudover ønsker vi at skabe en personlig kontakt med vores kunder, således vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, som egner sig bedst til lige netop din hud. Dette kan ofte være en udfordring, da tidens mange nye trends og ideer vælter frem, hvilket forståeligvis efterlader en mere forvirret end godt er. Dette er dog ikke noget, som du skal bekymre dig om, da vi med vores erfaring og kendskab til branchen tager dig i hånden og guider dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lyse og dejlige omgivelser, hvor vi i fællesskab opnår de resultater, som du drømmer om.