Højholt Hudpleje - Aarhus

Vi byder velkommen hos Højholt Hudpleje på Trøjborg i Aarhus nord blot et stenkast fra Aarhus centrum.

Klinikken på Trøjborg er her, hvor Højholt Hudpleje har taget sin form. Det var her, hvor Simone startede drømmen om en resultatorienteret hudplejeklinik i 2016, hvor der bliver lyttet til kundens ønsker. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af behandlingerne og de produkter, som vi benytter, som vi i al ydmyghed mener, er de bedste på markedet.

I vores hyggelige klinik på Trøjborg finder du Christina og Charlotte, som udfører professionelle og afslappende behandlinger. Derudover vil Simone udføre behandlinger i klinikken hver mandag i Aarhus, mens hun vil være at finde i klinikken i Silkeborg de resterende dage i ugen.

Da Højholt Hudpleje startede i 2016 var det med tanken om at skabe den personlige kontakt til kunderne, så kunderne ville have nemmere ved at navigere i skønhedsverdenen. Mange trends forvirrer og vildleder kunderne og tanken om sund hudpleje kan virke svær at finde rundt i. Denne tanke er stadig vores mål at hjælpe vores kunder med, og vi håber og tror, at vi ligeledes kan hjælpe dig og din hud, som vi har hjulpet mange andre gennem årene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i lyse og hyggelige omgivelser på skønne Trøjborg, hvor der naturligvis er gratis parkering foran klinikken.